Élelmiszer biztonsági politika

A Körös Print-Pack Kft. vezetése elkötelezett a biztonságos, jó minőségű és a törvényi követelmények megfelelő termékek gyártása és a vevőkkel szembeni felelősség iránt, ezért társaságunk BRC/IOP szabvány szerint kialakított élelmiszerbiztonsági irányítási rendszert működtet.

A rendszer alkalmazási területe a következő:

Nyomdaipari dobozok, címkék és reklámanyagok gyártása

Kötelezettségvállalásaink:

 1. Vevőcentrikus működés

 • Minden partnerünkkel kölcsönös elégedettségen nyugvó, korrekt üzleti és szakmai kapcsolatot igyekszünk kialakítani.

 • Megelégedettségükre, reklamációikra, illetve igényeikre vonatkozó információkat rendszeresen regisztráljuk, mérjük és feldolgozzuk. Ezen eredményeket a további fejlesztések, javítások érdekében használjuk fel.

 1. Az élelmiszer-biztonság megteremtése folyamatos fenntartása és fejlesztése

 • A megfelelő minőségű, biztonságos és törvényes termékek előállítása érdekében megfelelő alapossággal készítjük elő a gyártás műszaki, technikai, környezeti és humán feltételeit.

 • Az élelmiszerbiztonság érdekében igazolt HACCP rendszert, jó gyártási és higiéniai gyakorlatot alkalmazzuk minden gyártási vonalon.

 • E megelőző rendszer kiterjed a rendszer hatókörébe tartozó termékekkel kapcsolatos fizikai, kémiai és biológiai veszélyekre, az alap- és csomagolóanyagok beszerzésére, tárolására, a technológia folyamatának minden olyan lépésére, amely társaságunk tevékenységei között szerepel.

 • Hatékony nyomon követési- és visszahívási rendszert működtetünk, melyet rendszeresen tesztelünk.

 1. Gyakorlati megvalósítás, elkötelezettség, ismertség

 • Irányítási rendszerünket, tevékenységünket, termékeinket folyamatosan figyeljük és fejlesztjük. Mindezzel összefüggésben folyamatosan fejlesztjük és korszerűsítjük eljárásainkat, technológiánkat, berendezéseinket, csomagolásunkat, hogy a jelenlegi és a jövőbeni igényes vevői elvárásoknak is meg tudjunk felelni.

 • Beszállítóinkat úgy választjuk meg, hogy beszállított termékeik/szolgáltatásaik az előírt élelmiszerbiztonsági követelményeknek megfeleljenek.

 • Rendszeres oktatások, továbbképzések és tréningek tartásával biztosítjuk, hogy a cég alkalmazottainak ismeretét a termék-előállítás élelmezés-egészségügyi, higiéniai valamint a környezetvédelmi követelményeiről.

 • Hatékony belső és külső kommunikációt alkalmazunk, így megfelelő információval látjuk el az alkalmazottakat, beszállítókat, vásárlókat és külső szervezeteket

Békéscsaba, 2011. szeptember 01.

Tóth János
Ügyvezető igazgató